Biće jaki kao crna zemlja: Rajola najavljuje brutalna pojačanja u Real Madridu!

Autor:

Sport

08.04.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola najavio je vrelo transfer leto u Real Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mino Rajola

- Imam sjajne odnose sa Realom, posebno sa prvim operativcem Hoseom Anhelom Sančesom. Prvi cilj mi je da dogovorimo transfer jednog od mojih igrača u Madrid. U klubu već imam Alfonsa Areolu, ali to je samo do pola rešen posao jer je reč o pozajmici. Ovog leta ću pokušati u Real da dovedem velikana, superzvezdu, što bi mene i moje igrače učinilo ponosnima. Real je najveći klub - rekao je Rajola.

Već neko vrime klub iz prestonice Španije povezuje se sa Polom Pogbom, koji nikako da pokaže koliko vredi u Mančester Junajtedu. Pre nekoliko dana pojavila se i informacija da je Zinedin Zidan i te kako zainteresovan za Erlinga Holanda, za kojeg Borusiji iz Dortmunda nudi 60 miliona evra i Luku Jovića, koji nije zadovoljio na Bernabeu.

Treći Rajolin štićenik koji je na meti Kraljevskog kluba je Mathijs de Liht. Mladi defanzivac je zahvaljujući povredi Đorđa Kjelinija dobio značajnu ulogu u Juventusu, posle odlaska iz Ajaksa. Međutim, nije se najbolje prilagodio i utisak je da je prerano ušao u prvi plan tako da nije mogao da se izbori sa pritiskom.

U Madridu ipak veruju da je Holanđanin budućnost štoperskoj poziciji i sjajna zamena za igrače poput Serhija Ramosa koji već ulaze u pozne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading