Premijer Slovenije udario na Čeferina!

Autor:

Sport

08.04.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Slovenije Janez Janša i njegov sunardonik na čelu UEFA Aleksander Čeferin verbalno su se sukobili oko pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksander Čeferin

Čeferin je komentarisao kako su vlast u njegovoj zemljni neodgovorno ponela u situaciji sa koronavirusom na ekonomskom planu, a onda je brzo dobio odgovor.

Janša je poručio da je Čeferin, o kome se spekuliše da bi mogao da uđe u politiku u Sloveniji kada završi mandat u UEFA, morao ranije da odloži utakmice u Ligi šampiona.

- To je bio toliko pohlepan, neodgovoran i kriminalan potez, veliko širenje opasnosti koja nije zaobišla ni Sloveniju - rekao je Janša.

Aludirao na utakmicu Atalante i Valensije u Milanu, koja je označena kao "biološka bomba".

- To je bila biološka bomba nakon koje više ništa nije bilo isto. Čak i posle upozorenja Svetske zdravstvene organizacije, koja je već proglasila pandemiju, neke utakmice nisu otkazane, a sve zbog pohlepe za novcem - zaključio je Janša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading