Pantić otkio pravi razlog Antićeve smrti!

Autor:

Sport

08.04.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milinko Pantić je jedan od fudbalera koji mnogo duguje Radomiru Antiću.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

Mister ga je doveo u Atletiko iz grčkog Panioniosa, a on mu je vratio sezonom iz snova, koja se završila duplom krunom "jorgandžija".

Kao i sve ljubitelje fudbala, i Pantića je teško pogodila smrt legendarnog Radomira.

- Da nije bilo Radomira Antića ja danas ne bih bio ovde gde se nalazim, ne bih ni bio u prilici da se javim iz Madrida. Radomir je uz Mocu Vukotića, koji me je odveo u Panionios, najznačajniji čovek u mojoj karijeri. Još od momenta kada me je prvi put gledao u dresu Jedinstva iz Malog Zvornika postali smo nekako sudbinski vezani, jedan bez drugog više nismo mogli. Isprva je hteo da me povede u Saragosu još 1988, ali to tada nije bilo moguće zbog zakonskih regulativa.Nije to bilo vreme interneta i savremenih tehnologija kao sada, o grčkoj ligi se znalo jako malo. Radomir me dobro poznavao iz Partizana i tačno je znao šta hoće od mene. Opcije su bili Robert Prosinečki, Enco Šifo i Slaviša Jokanović i sve su se izjalovile, pa sam tako ja od nerealne varijante izbio u prvi plan. Kontakti su postojali neko vreme, a kada je došlo vreme za realizaciju nalazio sam se sa Panioniosom na pripremama u 'Lepenskom viru - objašnjava Pantić u razgovoru za ''Novosti''.

Godine, decenije su prolazile od tada, a njihovo prijateljstvo postajalo je sve snažnije, pa je Pantić bio jedan od retkih koji su bili u potpunosti upoznati sa Antićevim zdravstvenim problemima prethodnih nekoliko meseci sa kojima, nažalost, proslavljeni stručnjak nije uspeo da se izbori.

- Svašta sam pročitao, ima tu i mnogo izmišljotina. Prava istina je da je od početka imao problema sa kamenom u žuči, a ne sa pankreasom, koji je na kraju sve iskomplikovao. Odatle su krenuli svi problemi, kasnije se situacija pogoršala i eto, u ponedeljak je stigla najstrašnija vest - otkrio je Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading