Hit! Kladite se kad se nastavlja elitni fudbal!

Autor:

Sport

10.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi strasnim kladiocima omogućile dodatnu zanimaciju dok hara pandemija koronavirusa, kladionice širom sveta, ali i u Srbiji, omogućile su igračima da prognoziraju kada će se nastaviti takmičenja u pet najjačih fudbalskih liga u Evropi. Kao i kada će biti okončane Liga šampiona i Liga Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Bajern Minhen - Borusija Dortmund

Kada su u pitanju španska Primera, italijanska Serija A i francuska Liga 1, kladionice daju minimalne šanse da će se pomenuti šampionati nastaviti do 15. juna, datuma koji je postavljen kao granica i za Bundesligu i Premijer ligu.

Kako je broj umrlih od virusa korona na Pirinejima, u Francuskoj i na Apeninima na dnevnom nivou nekada čak i četvorocifren, jasno je da su šanse da se lopta tamo zakotrlja minimalne.

Međutim, budući da su Nemci već od ponedeljka u trenažnom procesu i da se tamo očekuje postepena normalizacija života, kvota na nastavak tog prvenstva pre 15. juna je svega 1,25.

Ono što je u ovom trenutku najteže predvideti jeste kada će Englezi ponovo na terene, pa su tu upravo i kvote najujednačenije po pitanju budućnosti najprofitabilnijeg prvenstva na planeti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Mančester siti - Liverpul

UEFA insistira da se, čim se budu stvorili uslovi, nastave i privedu kraju i oba klupska takmičenja, a kladionice su kao datum za završetak Lige šampiona i Lige Evrope igračima zadale 1. septembar, pa je u oba slučaja kvota 1,70 da ćemo do tada dobiti novog prvaka Evrope i osvajača drugorangiranog kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading