Rodić brutalno opelo po Van la Pari: Neka bude srećan što je bio igrač prvaka Evrope i sveta, a ne da pljuje po Zvezdi!

Autor:

Sport

09.04.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon što je Radžvin Van la Para i zvanično raskinuo saradnju sa Crvenom zvezdom, oglasio se jedan od iskusnijih igrača crveno-belih Milan Rodić.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Rodić

Povremeni reprezentativac Srbije se ne oglašava često u medijima i ne daje intervjue, ali je sada poželeo da se obrati zvezdaškoj javnosti. Razlog tome je poruka Van la Pare na rastanku sa crveno-belima u kojoj je poručio "odbaci loše iskustvo, ali sačuvaj lekciju".

- Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa Van La Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. A iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspe - poručio je Rodić u razgovoru za "Mozzartsport".

Levi bek crveno-belih podvlači da će igrači Zvezde više izvući pouka iz saradnje sa Van la Parom nego on.

- Mi smo ti koji su ginuli, borili se i za ove tri godine napravili nezabeležene rezultate. On je morao da bude srećan što je deo naše svlačionice. Umesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu... Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji, pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću.

Rodić je na kraju poslao i direktnu poruku Van la Pari.

- Želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Želim mu da mu novi klub ponovo ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Mada nešto nisam siguran da će uspeti u tome. Tek će onda da shvati gde je bio u kakvu je privilegiju imao - zaključio je Milan Rodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading