"Tata, dođi u Inter!"

Autor:

Sport

10.04.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi golman Intera Filip Stanković u prvom većem intervjuu za italijanske medije otkrio da bi voleo da ga otac trenira u milanskom klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stanković i Dejan Stanković

Sjajni čuvar mreže "neroazura" otkriva da mu otac i braća mnogo nedostaju jer su razdvojeni zbog epidemije koronavirusa. Filip je s majkom Anom u Milanu, dok su Dejan, Stefan i Aleksandar u Beogradu.

Italijanski Korijere delo sport dao je duplericu mladom Filipu Stankoviću, koji na pitanje šta bi poželeo ocu u trenerskoj karijeri imao zanimljiv odgovor.

- Da osvoji barem polovinu trofeja koje je podigao kao igrač. Ne bi bilo uopšte loše. Za mene bi bilo bajkovito da mi bude trener u Interu, ali, moram da priznam, iskustvo sa Konteom je veoma pozitivno.

Filip Stanković nedavno je imao priliku da sedi na klupi Intera u utakmici Serije A protiv Udinezea, a bio je rezervni golman i na meču Lige šampiona.

- Za mene je Samir Handanović uzor koji treba da sledim. Uz to, on je iz Slovenije, kao moja mama. Na treninzima mi stalno ponavlja da treba raditi, raditi i samo raditi. Specijalne savete koje dobijam od njega ljubomorno čuvam za sebe.

Dane za vreme epidemije koronavirusa u Milanu mladi Stanković provodi kod kuće.

- Nedostaje mi svakodnevni život, fudbal, odlasci na trening, viđanje s devojkom. Srećom, tu je telefon. Kod kuće radim treninge koje pošalju iz Intera. Narednih deset godina sećaću se lekara i medicinskih sestara s maskama, jer su oni istinski heroji ovog vremena - istakao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading