Srbija mu ovo neće zaboraviti: Prijović pokušao da se iskupi posle hapšenja!

Autor:

Sport

10.04.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kršenja propisanih mera Vlade Srbije od strane Aleksandra Prijovića i hapšenja, srpski fudbaler pokušao je da se iskupi humanim gestom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

On je posetio Priboj, opštinu na zapadu Srbije odakle poruču njegovi koreni, gde je donirao 10.000 evra.

Taj novac biće upotrebljen kako bi se kupila neophodna medicinska oprema u borbi protiv epidemije virusa Covid-19.

- On je sa nama stupio u kontakt još 20. marta i izrazio želju da nam pomogne finansijski i sada je ta pomoć realizovana- izjavio je direktor Doma zdravlja u Priboju, dr Vladimir Milinković.

- Kupili smo nove mašine za veš, koje su nam sada neophodne zbog pojačanih mera predostrožnosti. Ove prethodne bile su stare preko 40 godina i na ovaj način smo sada trajno rešili ovaj problem.

On se zahvalio svim pribojskim privrednicima koji su pomogli prilikom ove teške situacije, kao i porodici košarkaša Marka Gudurića.

- Imamo svu potrebnu zaštitnu opremu i nadam se da će tako i dalje ostati. Zdrvavstveni centar Užice redovno nas snabdeva kako bi se uspešno borili protiv virusa- kaže dr Milinković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading