Drugo ime provokator: Nejmar je hteo da isprovocira Holanda, on to obožava

Autor:

Sport

13.04.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dobro poznata provokacija PSŽ-a nakon pobede nad Borusijom Dortmund 2-0 u utakmici osmine finala Lige šampiona u Parizu u kojoj Nejmar oponaša Holanda nije bila spontana, prenosi nemački Bild.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Nakon što je postigao gol, Nejmar je seo u pozu Bude i tako pokušao da isprovocira Erlinga Holanda (19) koji je tako proslavio svoj gol u Dortmundu.

Na kraju pobede u Parizu, Nejmaru su se priključili i drugi saigrači a taj je trenutak bio samo uvertira u veliko slavlje sa navijačima, koji su svoje miljenike čekali ispred Parka prinčeva.

Markinjos (25) je otkrio za YouTube kanal „Desimpedidos“ da je sve bila Nejmarova ideja i da je bio svestan da će se podići velika 'prašina'.

- Rekao nam je da bi hteo da provocira Holanda. On voli takve stvari. Nejmar nije samo dobar fudbaler, on nema strah od ovakvih stvari i uvek odgovara na provokacije - kaže vezista. 

- Molio sam ga da sačeka do kraja utakmice, ali on mi je rekao: - Daj pusti mene da to uradim - priseća se Markinjos i dodaje:

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Bilo je to pre utakmice, a  onda je postigao gol i proslavio kako je hteo.

Osim ovih provokacija, Holand je pre utakmice objavio fotografiju s natpisom "Pariz je moj grad, ne vaš", što se nikako nije svidelo Nejmaru koji je nakon pobede objavivši fotografiju na Instagramu napisao: "Pariz je naš grad, ne tvoj". Bilo je to sredinom marta, tik pred zaustavljanje fudbalskog sveta zbog pandemije korone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading