Oglasio se Gasprom: Ovo je istina o partnerstvu ruskog giganta i Crvene zvezde!

Autor:

Sport

16.04.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski sajt Nevasport uzburkao je zvezdašku javnost informacijom da bi Gasprom mogao da zbog finansijskih posledica izazvanih pandemijom koronavirusa izađe iz srpskog fudbala, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić kategorički je demantovao tu vest, a isti odgovor sada stiže i iz same kompanije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion Crvene zvezde

Član Izvršnog odbora Gaspromnjefta Aleksandar Dibalj uverava navijače da ruski energetski gigant ostaje uz Crvenu zvezdu.

- Odnosi između naše kompanije i kluba imaju dugoročni karakter i Gaspromnjeft namerava da ih razvija i u budućnosti- naveo je Dibalj u izjavi koju je novinarima prosledila Zvezda.

Podsetimo, Gasprom na ime sponzorstva godišnje isplati Zvezdi oko 4.000.000 evra što je poprilična suma sada kada se očekuje da cela kriza značajno skreše budžete svih fudbalskih klubova. Priznaje i sam Dibalj...

- Danas su kod svih teška vremena i upravo se u takvim trenucima partnerstvo testira.

Kakve god posledice pandemije bile, crveno-beli će značajno lakše preboleti sa sigurnih 4.000.000 evra godišnje u budžetu. Ugovor traje do 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading