Pao veliki potpis u Torinu!

Autor:

Sport

16.04.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzad malo lepih vesti u kući Paula Dibale. Fudbaler Juventusa muku muči sa virusom korona, bio je pozitivan, pa negativan, pa posle nekoliko dana ponovo pozitivan, ali sve to nije sprečilo Argentinca da pregovara sa klubom oko novog ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dibala veran Juventusu

Početni razgovori su obavljeni još u martu, ali su ovih dana konačno dvovedeni do kraja. Ostalo je samo da se potpiše, što će moći da se ozvaniči kada prođe pandemija. 

Juventus i Dibala su se dogovorili da potpišu novi ugovor do 2025. godine. I sa opcijom da se saradnja produži za još godinu nakon toga. Argentinac je igrao jako dobro ove sezone i novi ugovor mu dolazi kao nagrada. 

Dibala je da ne vidi sebe ni u jednom drugom klubu osim u Juventusu, a onda je zablistao na terenu i čelnici "stare dame" nisu imali kud osim da mu ponude nastavak saradnje.

Zasad nema informacija oko toga koliku je povišicu dobio argentinski napadač, ali se govorilo na početku pregovora da je tražio platu od 10.000.000 evra godišnje, dok je Juventus na startu nudio 8.000.000 evra. Trenutno Dibala zarađuje 7.300.000 po godini u Torinu.

Kada dođe leto 2025. Paulo će imati 32 godine. Jasno je da se ovim obavezao da najbolje fudbalske godine podari Juventusu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading