Umar Sadik razdvojen od porodice: Jedva čekam da zagrlim ćerku!

Autor: Predrag VUKOVIĆ

Sport

17.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako biti stranac, posebno u vreme pandemije koronavirusa. Ne zbog neprijatnosti s kojima se ljudi mogu susresti već zbog razdvojenosti od najmilijih. Takav je slučaj sa Umarom Sadikom, napadačem Partizana, koji je odvojen od supruge i ćerke. Njih dve su u Italiji, u najvećem svetskom žarištu virusa.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

- Čvrsto smo pratili sva uputstva i ni u jednom trenutku nismo hteli svoje živote i živote bližnjih da stavimo na rulet. Zato je važno i sada da budemo solidarni do kraja jer ako je prema sadašnjim informacijama, za mesec dana bi život trebalo da se vraća u normalu. Čim se otvore granice, radujem se da ću ih ponovo videti. One su sada u Peruđi i svakodnevno smo u kontaktu. Jedva čekam da ih zagrlim - rekao je Sadik u razgovoru za Srpski telegraf.

Nigerijac kaže da zabrinuto iz dana u dan prati stanje u Italiji, odakle je i došao u Humsku.

- Na početku vanrednog stanja u Srbiji poslao sam snažnu poruku svim prijateljima i građanima ove zemlje, ne samo navijačima Partizana već svima kojima je stalo do bližnjih, gde god da su - da se čuvaju! Moja porodica je u Italiji, a tamo se niko na samom početku nije nadao da će virus ovako brzo napredovati i odneti na hiljade života. Zato sam ih doslovce molio da svi budu u kućama, da ne izlaze, da tada ne sede po kafićima jer virus ne bira boju, veru, naciju, napada sve.

Umar ne razmišlja o tome da li bi bilo bolje da mu je porodica u Beogradu.

- Da su došli u Srbiju pre nekoliko nedelja, morale bi da budu u izolaciji mesec dana. Tako da je za njih bolje da budu sa porodicom i da ima nekoga ko će da brine i o detetu - zaključio je Sadik.

Srbi, želim vam ljubav za Vaskrs

Sadik je iz Nigerije, muslimanske veroispovesti, ali je čestitao pravoslavcima Vaskrs.

- Znam da je i vama veliki praznik i šaljem svima najlepše želje i ljubav! Najvažnije je da ostanemo svi u kući da ne bismo, umesto mesec dana, bili u karantinu još tri meseca. Imam maske, rukavice, idem samo u prodavnicu po hranu - poručio je Nigerijac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading