On uživa u Humskoj: Nadam se da ću u Partizanu završiti karijeru!

Autor:

Sport

17.04.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Šćekiću se baš sviđa u Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

On je u razgovoru za klupski sajt pričao o tome kako podnosi dane izolacije tokom pandemije koronavirusa, kao i kako vidi budućnost u Humskoj.

- Sebe vidim u Partizanu do kraja ugovora. Imam još godinu dana saradnje, lepo se osećam u mom klubu i voleo bih, ako se sve kockice poklope i karijeru da završim u Partizanu - rekao je Šćekić.

Dane u izolaciji crnogorski reprezentativac provodi odvojeno od najbližih.

- Veoma teško podnosim to što sam trenutno odvojen od porodice. Iskreno, više brinem za njih kako su i šta rade, nego što sam zabrinut za bilo šta drugo. Imam troje predivne dece, kćerku Helenu, sina Konstantina i pre mesec dana nam se rodila još jedna kćerkića Teona, kada je sav ovaj haos praktično i počeo. Video sam je samo dva puta, odmah pošto se supruga porodila i od tada smo razdvojeni. Nije lako, ali izdržaćemo, samo da sve ovo prođe, da se smiri, prođe bez posledica za ljudski rod.

Kada je reč o aktuelnoj sportskoj situaciji i prekinutoj fudbalskoj sezoni, smatra da će se Superliga Srbije nastaviti.

- Što se tiče takmičenja mislim da se nastavlja, ali će biti teško vratiti se ponovo u ritam normalnih treninga i kasnije utakmica. Sigurno moramo proći nekakve pripreme, kako bi se predupredili druge problemi, poput povreda, recimo. Nikome ovo nije prijalo, to je sigurno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading