Milan Borjan: Imao sam bolju ponudu od Zvezde, ali presudila je želja uz veliku podršku supruge!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

17.04.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je bez preteranih očekivanja javnosti, u međuvremenu oduševio navijače i izborio se za ulogu kapitena. Milan Borjan je bez sumnje bio jedna od najboljih kupovina Crvene zvezde poslednjih godina.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

A moglo je sve drugačije da bude...

- Imao sam već sve dogovoreno sa Samsunsporom, ali nije bio trenutak da se odbije Zvezda. Ispostavilo se da je treća bila sreća, Terzić me je ranije dva puta zvao... Jeste da su finansijski uslovi iz Turske bili bolji nego što u tom trenutku može da ponudi Zvezda, ali presudila je želja. Osetio sam da je trenutak, supruga me podržala u odluci - rekao je iskusni golman.

Ističe da je veliku podršku tada imao i u supruzi Snežani, bivšoj marketing direktorki Partizana kojom uostalom pripisuje velike zasluge i za sveukupni životni napredak. Pre nje...

- Bio sam mlad i lud, živeo 200 na sat. Dok sam bio u Sivasu posle svake utakmice sam išao na dan u Beograd ili Istanbul. Hteo sam veću zabavu, to me je vuklo - iskren je kapiten šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Porodica Borjan: Milan,Snežana i Filip

Sad se smirio. I postao golman kakvog navijači mogu samo da požele. Sa njim među stativama upisane su neke od najvažnijih Zvezdinih pobeda u skorijoj istoriji kluba. 

Baš ovih dana navijači u samoizolaciji zbog koronavirusa mogu da se na klupskoj televiziji podsećaju nekih utakmica. Povremeno ih pogleda i 32-godišnji čuvar mreže...

- Da li mi verujete da sam se, gledajući snimke tih velikih utakmica, tresao poslednjih desetak minuta. Kuvalo je u stomaku kao da se sada igra. Mogu da zamislim kako je bilo tek navijačima. Mi na terenu to drugačije preživimo - zaključio je Milan Borjan u intervjuu za "Sportki žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading