Ništa od Italije i Španije, trener engleskog velikana želi Luku Jovića!

Autor:

Sport

20.04.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Arsenala Mikel Arteta, fudbalsku karijeru započeo je u omladinskoj školi Barselone, međutim, svoju igračku afirmaciju ostvario je u dresu premijerligaša Evertona. Bivši as "karamela" naredio je upravi "tobdžija" da već ovog leta angažuju srpskog napadača Luku Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Španski stručnjak smatra da Arsenal mora dovesti Srbina, jer u njemu vidi idealnu zamenu za dosadašnjeg golgetera i kapitena Pjera Emerika Obamejanga, koji je već duže vremena na radaru mnogih bogatih klubova širom Evrope.

Ipak, sami detalji transfera još uvek nisu poznati, a menadžer tima iz Londona, kao i uprava kluba sa "Emirata" spremni su da umesto pozajmice, mladog napadača kupe od madridskog kluba.

 

Međutim, sve će biti mnogo jasnije kada brzonogi Obamejang odluči da ode iz londonskog kluba, što bi automatski otvorilo vrata Luki Joviću za dolazak u prestonicu Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading