Real ima predlog za Napoli: Luka Jović kao deo transfera za odličnog vezistu!

Autor:

Sport

21.04.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid spreman je da ponudi Napoliju napadača Luku Jovića u sklopu dogovora o transferu Fabijana Ruiza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Kako je preneo sajt "Gol", Španci pokušavaju da nađu način da umanje cenu za vezistu i dovedu ga na "Santjago Bernabeu", ali bi nerado dao novac zbog teške finansijske situacije izazvane pandemijom koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabijan Ruiz

Srbin bi mogao da bude ponuđen Napoliju, pošto u Realu počinju da gube strpljenje za njega.

Jović je prošlog leta iz Ajntrahta došao u Madrid, ali je postigao samo dva gola ove sezone, a u klubu su i ljuti na njega jer je prekršio protokol karantina u Španiji i vratio se u Srbiju.

Kako se navodi, Real veruje da bi mogao da vrati oko 50 miliona evra iz bilo kog dogovora koji uključuje Jovića, uprkos tome što se nije snašao u Španiji.

Moguć je i samostalni dogovor, ali i kao deo zamene igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arkadijuš Milik

Napoli bi razgovarao o transferu koji uključuje Luku Jovića, pošto se suočava sa gubitkom napadača Arkadijuša Milika, za koga su zainteresovani brojni klubovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading