Legende Junajteda i Liverpula udarili na Mesuta Ozila: Umesto da bude primer mlađima, on se odvaja od tima!

Autor:

Sport

21.04.2020

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativci Engleske Geri Nevil i Džejmi Karager kritikovali su veznog fudbalera Arsenala Mesuta Ozila koji je, zajedno sa dvojicom saigrača, odbio smanjenje plate usled pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odelo ne čini čoveka... Mesut Ozil

- Ne može se braniti pozicija u kojoj tim nije jedinstvena celina. Morate da budete tim i na terenu i izvan njega. Ne bih želeo da budem jedan od trojice koji se nisu složili. To će ih distancirati od ostalih igrača. Kad grupa fudbalera glasa se za nešto, pridružite im se. Ovakva situacija samo pokazuje kakve se teškoće trenutno javljaju u klubovima Premijer lige. Fudbal sebe jede iznutra. Većina klubova i igrača nisu u ratu, ali žestoko se bore. Igrači nemaju poverenja u klubove, a slučaj Ozil još je jedan primer -rekao je Geri Nevil.

- Njegov agent učinio mu je medveđu uslugu kada mu je pre nekoliko nedelja rekao: 'Sačekaj, videćemo.' Osetio sam da će to biti problem. Postoje dve vrste igrača koji u potpunosti ne podržavaju ideju smanjenja plata: mladi, koji već imaju niska primanja i oni kojima ističu ugovori. Ali činjenica da je najplaćeniji fudbaler to odbio... Svi su se složili, trebalo bi da ih sledite. Najplaćeniji igrač u ekipi bi trebao da bude taj koji daje primer drugima - naglasio je Džejmi Karager.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading