"Fudbal će oporaviti Italiju"

Autor:

Sport

21.04.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni direktor Rome Gvido Fienga je govorio za Skaj o nastavku sezone Serije A. Kaže da sezona treba da se nastavi i da će fudbal imati lekovito dejstvo po italijansko društvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rome

U Italiji uveliko razmatraju kako da nastave Seriju A iako se i dalje svakim danom registruje preko 2000 novih slučajeva koronavirusa.

Strani igrači se uglavnom vraćaju u Italiju kako bi u maju počeli da treniraju i kako bi posle toga počeli sa utakmicama. U Romi su rešeni da igraju do kraja.

- Roma želi da se sezona završi. Želimo da završimo ovo putovanje. Od početka smo imali osećaj da zaštitimo igraće i navijače. Svakako, želja je da se sve vrati u normalu koja će koegzistirati sa koronavirusom - kaže direktor Rome Gvido Fienga.

- Ubeđen sam da fudbal može da ima važnu ulogu u oporavku Italije. Dok se ne nađe vakcina biće važno da počne sve iz početka ali uz minimalni rizik - kaže Fienga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading