Četiri Arsenalova stranca nisu poštovala mere Vlade Velike Britanije!

Autor:

Sport

23.04.2020

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri fudbalera Arsenala su uhvaćena u situacijama u kojima nisu smeli i nije trebalo da budu zbog pravila Vlade Velike Britanije o karantinu i socijalnom distanciranju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Arsenala

Posle nekoliko igrača Totenhema koji su primećeni kako se druže, sada se isto desilo i sa igračima Arsenala pišu britanski mediji.

Nikolas Pepe, jedno od skupljih pojačanja u Arsenalovoj istoriji je snimljen kako igra fudbal sa prijateljima u Severnom Londonu.

Granit Džaka i David Luiz su snimljeni takođe kako dodaju loptu jedan drugom. Pepeu prvi prekršaj nije jedini jer je još jednom na Instagramu podelio video kako se dodaje sa prijateljima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prestupnici: Nikolas Pepe, David Luiz i Granit Džaka

Aleksandr Lakazaet ima nešto manji "prekršaj" kog su neki primetili. On je viđen kako ne održava distancu od čoveka koji održava higijenu u njegovom automobilu.

Iz Arsenala su poručili da su svesni ovih situacija i da su razgovarali sa Nikolasom Pepeom koji inače živi sa nekoliko rođaka sa kojima je zapravo igrao fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Lakazet

Analitičar radija "Talksport" Džejson Kandi kaže da uvek želi da brani fudbalere, ali da u ovoj situaciji ne može da shvati ponašanje igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading