Oporavljeni Sanogo i Simić darivali zvezdaše

Autor:

Sport

23.04.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika akcija Crvene zvezde pomoći članovima kluba i veteranima starijim od 65 godina završila je i deveti dan.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Sanogo i Simić pomažu legende Zvezde

Prvotimci crveno - belih Veljko Simić i Seku Sanogo danas su donosili darove i dobro raspoloženje u domove naših starijih zvezdaša.

Dve kese darova, jedan potrošački koji je obezbeđen uz pomoć ekskluzivnog beting partnera kompanije „Mocart“ i drugi sastavljen od suvenira kluba, Simić i Sanogo se velikim zadovoljstvom su raznosili na opštini Novi Beograd. Veliko zimsko pojačanje, iskusni vezista iz Obale Slonovače oporavio se od povrede zadobijene još na pripremama u Turskoj, trenira po planu i programu stručnog štaba.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

-Čim sam se oporavio sa velikom radošću sam se odazvao pozivu da učestvujem u ovoj sjajnoj akciji. Oduševljen sam idejom Crvene zvezde da se u ovim teškim vremenima i na ovaj način oduži starijim zvezdašima. Iskazali su solidarnost jer je zapravo toj populaciji bilo i najteže u izolaciji. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da učestvujem danas u akciji, svima smo poželeli dobro zdravlje i da se uskoro vidimo na stadionu – istakao je Sanogo.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Veljko Simić nije krio zadovoljstvo akcijom koja je po realizaciji jedinstvena u svetu. Bilo je klubova koji su se odlučivali da pomognu navijače, ali jedino je zvzdašima na kućni prag stizao neko od prvotimaca i na taj način im ukazivao mali znak pažnje. Brojni pozitivni komentari zvezdaša i tople reči podrške sve govore o akciji.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- Suočavao se svi sa teškim danima i raduje me da smo mi mlađi mogli koliko toliko da pomognemo naše starije zvezdaše- rekao je Simić.

– Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ovu dužnost, lepo je bilo videti sve te ljude. Nadam se da ćemo se svi uskoro videti na Marakani da nastavimo tamo gde smo stali - zaključio je prvotimac Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading