Bivši selektor Srbije ogorčen: Kao da smo u zatvoru!

Autor:

Sport

23.04.2020

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbalski stručnjak Havijer Klemente kritikovao je vlast u Španiji zbog odluka u doba koronavirusa i podržao je stav Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Starsport
Havijer Klemente

Njemu nisu jasne mere države Španije. 

- Ko je zdrav mora da bude na ulici, imao 40 ili 90 godina. Radeći to svaki dan ako hoće. Ovako smo "uvenuli" u zatvoru - rekao je Klemente.

Baskijaac je podržao Rafaela Nadala da bi trebalo da se igra tenis.

- Zašto ne bi mogao da se igra tenis, igrači su na drugim stranama terena. Ili golf sa udaljenosti od 25 metara. Rafa Nadal je rekao što ne može da se igra tenis ako ljudi idu na posao. Neverovatno, ali istinito. Niko to ne razume.

- Sada se ispostavilo da deca odlaze u supermarkete i apoteke, tamo gde mogu ići samo sa roditeljima, odnosno odlaze na mesta koja ne žele van kuće. Deca žele da se zabave i igraju, a ne da ispunjavaju naređenja. Uskoro će moći da se igraju samo sa jednim drugom, bez grupa i trčanja. Tako im je manje dosadno kod kuće - zaključio je Klemente.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading