Može mu se: Ronaldo uslovljava Juventus

Autor:

Sport

24.04.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija sa pandemijom koronavirusa bolja je u odnosu na protekle tri nedelje, a iako sportski svet stoji, klubovi su počeli da okupljaju ekipu kako bi trenirali, bar na individualnim treninzima na terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Kristijano Ronaldo

Mnogi igrači otišli su svojim kućama u druge zemlje, a jedan od njih je i Kristijano Ronaldo (34) koji je trenutno u Portugalu. 

Dok se zbog Danijelea Ruganija (25) i njegove borbe sa koronavirusom zaustavila Serija A, Juventus je brzo raspustio ekipu i poslao ih u izolaciju kako bi kontrolisali situaciju sa pandemijom. Većina igrača torinske ekipe se oporavila od zaraze, dok je nezgodna situacija sa Paolom Dibalom (26) čiji testovi su pozitivni, pa negativni, pa pozitivni i on iz mera opreza još ostaje u samoizolaciji.

Kako pišu italijanski mediji, Juventus je pozvao svoje prvotimce da se polako vrate u Italiju, a najveća zvezda ne pomišlja na to. Kristijano je postavio uslove - tek kad će se sigurno znati datum nastavka prvenstva, on se vraća u Italiju. Sa Juventusom ima ugovor do 2022. godine, a izgleda da ne planira tako skoro da se vrati na 'Čizmu'.

Kako bi nakon povratka u Italiju morao dve nedelje u karantin, to b značilo da sigurno neko vreme neće biti sa klupskim trenerima, a možda ni saigračima. Tako da bi se moglo dogoditi da 'stara dama' počne treninge bez najveće zvezde koja sama sebi odugovlači vreme povratka, ali izgleda da on to može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading