Zidan se spremao u penziju a onda mu je Robinjo sredio ugovor snova

Autor:

Sport

24.04.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednju utakmicu klupske karijere Zinedin Zidan odigrao je 2006. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Naravno odigrao ju je za svoj Real Madrid, a zanimljivu priču iz svlačionice nakon te utakmice za ESPN je ispričao Sisinjo.

 - Igrali smo sa Viljarealom i bilo je nerešeno. Nikoga nije bilo briga za rezultat jer smo znali da se oprašta jedan od najvećih fudbalera svih vremena. Zidan je bio pomalo tužan tada, ali mi smo bili u svom nekom posebnom raspoloženju - rekao je Sisinjo.

Ispričao je i anegdotu koja se desila nakon utakmice.

 - U svlačionicu je ušao Florentino Perez i rukovao se sa svakim od nas. Došao je do Robinja koji mu je u šali rekao da je Zizu rekao da neće u penziju ako mu ponudi dvogodišnji ugovor u vrednosti od 6.5 miliona evra po sezoni. To je tada bio iznos najveće plate u Realu. Svi smo se smejali tada, pa i sam Zidan, ali je Perez bio mrtav ozbiljan. Rekao je Zidanu da odmah ide po ugovor, ako je to ono što želi, ali je Zizu odmah odgovorio da ide u penziju - završio je Sisinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading