Sportske prognoze Predraga Kona!

Autor:

Sport

24.04.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje pandemije koronavirusa Predrag Kon je izjavio da još nije realno da se sportski život u Srbiji vrati u normalu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prema njegovim rečima povratak se može očekivati tokom leta.

- Postupno vraćanje mera i zabrana okupljanja će ostati i trajaće zavisno od situacije. I dalje je na snazi i policijaski čas i sve mere zabrane javnog okupljanja kao do sada. Što se tiče sporta, neophodno je postupno vraćanje sportista na trening i postupno razmišljati o publici- rekao je Kon i nastavio:

- Moramo da imamo situaciju da se virus do te mera spustio ili praktičlno da ne beležimo njegovu aktivnost uopšte, a to se može očekivati preko leta. Pre toga je malo verovatno da će se to dogoditi. Do tada će se život vraćati u normalu, rizik će i dalje postojati i saopštavaćemo redovno situaciju. Sada je rizik više desetina puta manji nego u svom maksimumu- rekao je Kon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading