Murinjo u problemu, Barselona hoće vezistu Totenhema!

Autor:

Sport

25.04.2020

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona želi da dovede Tangija Ndombelea i ponudila je Totenhemu dvojicu igrača u sklopu dogovora o transferu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Kako je preneo "Skaj", Barselona želi i fizički da pojača svoj vezni red i namerava da dovede francuskog igrača koji je procenjen na 54 miliona funti, uprkos teškoj prvoj sezoni u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tangi Ndombele (levo)

Barselona najverovatnije neće moći da plati francuskog vezistu zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa, pa je Totenhemu kao deo dogovora ponudila svoje fudbalere centralnog beka Samuela Umtitija i desnog beka Nelsona Semeda.

Samuel Umtiti (crno-plavi dres sa brojem 5)

Totenhem ovog leta ima u planu da dovede desnog beka i levonogog centralnog beka i ostaje da se vidi da li trener Žoze Morinjo želi Umtitija ili Semeda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nelson Semedo (desno)

Londonski klub je u prošlosti bio zainteresovan za francuskog štopera, koji se nije najbolje snašao u Barseloni i mučio se sa povredama.

Portugalski desni bek je redovno igrao ove sezone, ali je ponuđen Interu, koji je i zainteresovan za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading