Dijego Kosta šokirao: U Beogradu su me lečili elektrošokovima, doktorka je pušila tokom tretmana...

Autor:

Sport

27.04.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter madridskog Dijego Kosta prisetio se iskustva kada je lečio povredu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Kosta

Rođeni Brazilac, a povremeni španski reprezentativac, opisao je kako je prošao tretman kod doktorke Marijane Kovačević.

Kovačevićeva je poznata po metodama lečenja konjskom placentom, a kako je poznata kod fudbalera, tako je i Kosta došao u prestonicu Srbije 2014. godine pred finale Lige šampiona sa Real Madridom.

- Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod te doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali puno se i lagalo. Tačno je da sam išao na terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre toga me strašno boleo mišić, a posle nisam osećao nikakav bol- otkrio je Kosta za ESPN.

Dijego Kosta je priznao da se potom dogodio jedan od najtužnijih trenutaka u njegovoj karijeri.

- Pre nego što sam izašao na teren u finalu Lige šampiona osetio sam grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao, niti išao na lečenje jer bi neki saigrač, koji je bio zdrav, dobio priliku- prisetio se Kosta poraza od Reala u Lisabonu posle produžetaka 4:1 u kome je učestvovao samo devet minuta.

Pored Dijega Koste u Beograd, na lečenje kod Marijane Kovačević, dolazili su poznati fudbalski asovi kao što su Robin van Persi, Dejan Stanković, Darijo Srna, Luka Modrić, Aleksandar Kolarov...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading