Kum otkrio kako je Miha posle borbe sa leukemijom!

Autor: alo.rs

Sport

28.04.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum Siniše Mihajlovića, Miroslav Tanjga otkrio je kako se legendarni as sada oseća, posle borbe sa leukemijom, ali i usled epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

- Odlično. Stabilizovao se, nema problema, već je stekao imunitet. Naravno, preventivno ne izlazi iz kuće, a ni njegova porodica. Paze se, uostalom svi treba to da radimo - rekao je Tanjga za "Alo".

Pomoćni trener Bolonje otkrio je šta se dešava u Italiji i da li je realno da se sezona nastavi.

- Što bi rekli naši ljudi, sve je još u magli. Ko zna šta će biti posle 18. maja. I sada ima klubova, Torino, Breša, Sampdorija, koji se zalažu da se prvenstvo ne nastavi, da se proglasi prvak, da niko ne ispadne a da uđu dva prvoplasirana iz Serije B. Međutim, zbog TV-prava, a to je veliki novac bez kojeg bi neki klubovi propali, mislim da će morati da se odigra do kraja- rekao je Tanjga.

Dalji koraci klubova su poznati.

- Najpre, trening centri moraju da se dezinfikuju nekoliko dana pre ulaska ekipa, što uopšte nije mali izdatak, koštaće oko 150.000 evra. Igrači će trenirati u grupama po petorica-šestorica, tuširaće se naizmenično... Ma ima 100 pravila koja će morati da se poštuju - zaključio je Tanjga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading