Bojan Ostojić je svašta preživeo u Humskoj, a sada sa ponosom kaže da je komandant odbrane!

Autor:

Sport

29.04.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan kada je potpisao novi ugovor sa Partizanom, do leta 2021. godine, Ostojić se prisetio dana kada je došao u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

- Najpre želim da zahvalim svima u klubu, posebno šefu Savu Miloševiću i Đumiju Đuričiću. Oni su me vratili u život. Drago mi je i zbog sebe i zbog njih što sam im vratio na najlepši mogući način. A kada sam stigao u klub bio sam četvrti ili peti štoper. Tu su bili Balažic, Gogua, Bleki Milenković. Uspeo sam da se izborim za mesto u timu- s ponosom kaže Bojan Ostojić.

Za ove četiri godine svašta je proživeo komandant odbrane Partizana u klubu. I duple krune i da bude sklonjen iz tima i da se vrati u velikom stilu, postigne gol u finalu kupa za trofej... 

- Najlepši trenutak mi je bio kada sam potpisao za Partizan, to mi je bila početnička želja i to mi se ostvarilo. Što se tiče ostalih najlepših tu su osvajanje "duple krune", pogodak protiv Vojvodine u 90. minutu, gol u finalu kupa, pa slavlje sa šefovima Miloševićem i Đuričićem. Mnogo je utakmica koje su ostale u lepom sećanju, nadam se da neće ostati na tome- rekao je Ostojić.

Pamti Bojan i teške trenutke u Humskoj.

- Neki treneri nisu videli da mogu da doprinesem klubu, a ovaj stručni štab me je vratio u život. Svi znamo da je to tako. Pre nego što su došli Savo i Đumi gotovo da nisam ni trenirao sa ekipom čak godinu i po dana. Totalno sam bio sklonjen, a ovaj stručni štab mi je ukazao poverenje da se vratim u startnih 11 i nadam se da sam im vratio na najlepši mogući način.

Mnogima je gol protiv Zvezde najdraži u karijeri. Ostojić ima, ipak, drugog favorita.

- Najdraži je pogodak protiv Vojvodine u 90. minutu, jer mi se dva dana ranije porodila supruga. A, zatim i gol u finalu Kupa protiv Crvene zvezde i osvajanje trofeja.

Potpisivanje novog ugovora moglo bi da bude, na neki način, uvod u nastavak sezone u Humskoj. Ipak, ostaje pitanje da li je pravo rešenje da se igra u Srbiji, kada se već ne igra u Belgiji, Holandiji...

- Mi se tu ništa ne pitamo. Mi smo samo vršioci dužnosti, šta nam se kaže mi ćemo tako da radimo. Mislim da će se šef složiti sa mnom.

Kako je najavljeno, igraće se četiri kola i završnica kupa do kraja sezone. Ritam sreda-subota.

- Mi smo i ranije igrali u tom ritmu, igrali smo Evropu, pa prvenstvo celu jesen. Bavimo se tim poslom i moramo da se naviknemo na sve. Pre svega i glavu da spremimo za taj težak ispit, neće biti lako. Radili smo ovih 45 dana svako individualno i mislim da nam neće biti problem.

Za Partizan je ostalo još da se bori za odbranu kupa. Šanse za titulu su davno izgubljene, nastup u Evropi završen jesenas...

- Možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali u Evropi. Svi su zadovoljni šta smo sve pokazali na terenu. Nažalost, nesrećno nismo prošli dalje, ostaje nam da se borimo za Kup i nećemo se predati, imamo neke svoje ciljeve i idemo ka tome- podvukao je crtu Bojan Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading