"Počnite da razmišljate o narednoj sezoni!"

Autor:

Sport

29.04.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Italijani već spremni da od 18. maja počnu sa treninzima i tokom juna nastave fudbalsku Seriju A, ministar sporta ove države nije baš optimista po tom pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

- Vidim vrlo klimavu stazu koja vodi ka nastavku sezone. Postoje brojne nejasnoće, a alternativa je da učinimo ono što su i neke druge zemlje uradile. Mislim da bi ljudi koji vode Seriju A trebalo da počnu da pripremaju Plan B - napravio je uvod Spadafora.

A onda dodao i reči koje unose još veću nervozu svima na "čizmi".

- Mogli bismo da dobijemo narednih dana neke iznenađujuće odluke. Sastaće se čelnici klubova i moglo bi da se dogodi da traže od nas da suspendujemo sve. Da sam ja na njihovom mestu, već bih počeo da razmišljam o narednoj sezoni. Besmisleno je da šalju pisma premijeru, kada će Vlada zajedno odlučivati o svemu.

Konkretno: na pitanje da li će se sezona nastaviti sredinom juna, kako je planirano, Spadafora je rekao:

- Ne mogu da sa sigurnošću bilo šta kažem na tu temu. Ali ako ne mogu maksimalne sigurnosti za sve, sezona će morati da se zaključi - poručio je ministar Spadafora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading