Janković ima neobičnu pripremu za Skenderbeg: IZ STRELJANE U ELBASAN!

Sport

14.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac u redovima Partizana Marko Janković ništa ne prepušta slučaju, pa se, osim na travnatom terenu, za dva meča sa Skenderbegom u 3. i 4. kolu Lige Evrope priprema i u streljani!

RepublikaFoto: instagram.com/MarkoJ10
"Grobari" se nadaju da će Janković "upucati" i Skenderbeg

Vezista crno-belih veliki je profesionalac na treninzima i na mečevima, ali očigledno i kada uzme pištolj u ruke. Na "Instagramu" se pohvalio da puca bez greške, a nijedan metak nije otišao daleko od centra.

Janković očigledno ništa ne prepušta slučaju, pa čak i način odevanja uklapa sa ambijentom i bira majice sa kosturskim glavama i vojničkim dezenom.

Nema sumnje da Jankoviću streljana daje dozu adrenalina i obezbeđuje odmor od fudbala, ali i opušta zbog zgusnutog rasporeda i velikih utakmica u tri takmičenja koja igra Partizan - Ligu Evrope, Superligu i Kup Srbije.

Crnogorski reprezentativac nijedan metak nije ispalio daleko od centra

RepublikaFoto: instagram.com/MarkoJ10
Rezultata Jankovića ne bi postidela ni Jasna Šekarić

Kako ne bismo nagađali koliko često Janković ide u streljanu i iz kog razloga, pokušali smo da dobijemo komentar, ali nam PR menadžerka kluba Biljana Obradović to nije omogućila.

- Ništa ne pričamo dok ne prođe dvomeč sa Skenderbegom 19. oktobra u gostima i 2. novembra u Husmkoj - rekla nam je Obradovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading