"Nisam znao da Nica ima fudbalski klub"

Autor:

Sport

30.04.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Baloteli je majstor fudbala, ali i čovek čiju karijeru obeležavaju kontroverze. Italijanski napadač je sada otkrio da nije imao pojma gde ide kada mu je menadžer 2016. godine rekao da je prihvatio ponudu Nice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

- Nisam tada imao puno ponuda ili ne onoliko na koliko sam bio navikao. Mino Rajola mi je rekao da idem u Nicu, a nisam ni znao da tamo postoji klub. Čim sam stigao, video sam da je to spektakularan grad. Nije mi bilo ni do čega nakon teške povrede, ali su svi u Nici prema meni bili sjajni. Bio je to lep period, stigli su i neki odlični igrači, pa smo imali i ne tako lošu ekipu - kaže Baloteli.

Igrao je za Inter i Milan, mogao je i za Juventus.

 - Adrijano Galijani me je hteo u Milanu. Nakon Mančester sitija je trebalo da odem u Juventus, sve je bilo gotovo, ali se pojavio Galijani i postao sam "rosonero". Navijač sam Milana i sledio sam srce. Tada je Milan bio sedmi ili osmi na tabeli, činilo se da je pametnije da odem u Juve - istakao je Baloteli i nastavio:

 - Da budem iskren, volim i Inter. Juve bi bio jednostavan izbor i razmišljao sam o tome, ali birao sam srcem - kazao je napadač Breše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading