"Samo 51 odsto šanse za nastavak Serije A"

Autor:

Sport

02.05.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik italijanskog prvoligaša Lećea Saverio Stiki Damijani izjavio je da šansa da se prvenstvo te zemlje nastavi na samo “51 odsto.”

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lećea

Neki regioni Italije dozvoliće timovima da treniraju od četvrtog maja, u nekim drugim delovima zemlje to će biti moguće od 18. maja, ali i dalje nema garancija da će sezona 2019/2020. biti okončana na terenu.

- Mislim da trenutna situacija nije fer jer neki timovi imaju nepoštenu prednost po pitanju treninga, zbog toga što nije u svim regionima ista odredba na snazi. Ipak, mislim da su veće šanse da se prenstvno završi nego da se ne završi. Kada bih morao da biram, rekao bih – 51 odsto - izjavio je Saverio Stiki Damijani.

- Dobro je što se timovi slažu oko nastavka jer su polako svi shvatili da je nemoguće da se naš fudbalski sistem nastavi ukoliko se sezone ne dovrše. Jednostavno je previše ekonomskih i pravnih posledica da ne bi bilo tako - rekao je predsednik crveno-žutih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading