UEFA pravi veliki problem Mančester sitiju: "Građani" ostaju bez De Brujnea!

Autor:

Sport

03.05.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Belgije Kevin de Brujne priznao je da bi, u slučaju da suspenzija UEFA ostane na snazi, mogao da napusti Mančester siti.

Kevin de Brujne

Siti je dobio dvogodišnju suspenziju UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

"Građani" su se žalili Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, a ta odluka će po svemu sudeći uticati i na status De Brujnea na "Etihadu".

- Trenutno samo čekam. Klub nam je rekao da će se žaliti i da su gotovo 100 odsto sigurni da su u pravu. Čekam da vidim šta će se dogoditi. Verujem svom timu. Onog trenutka kada ishod bude poznat razmisliću o svemu. Dve godine bi bilo previše, ali u slučaju da bude jedna godina razmislio bih - rekao je Kevin de Brujne.

Reprezentativac Belgije ne bi razmišljao o odlasku iz Mančestera da nema suspenzije, čak ni da dobije ponudu Reala ili Barselone.

- Igram za jedan od najboljih klubova na svetu, igram u Engleskoj, koja je prema mom mišljenju najbolje takmičenje u Evropi i to mi se sviđa. Uvek imate izazov da dokažete da ste najbolji i ostanete najbolji i meni to treba - istakao je jedan od najboljih veznih igrača na svetu u ovom trenutku.

Belgijanac očekuje povratak na treninge u naredne dve nedelje.


- Moje mišljenje je da ćemo početi kroz dve nedelje. Vlada želi da se prvenstvo nastavi kako bi građanima ponudili nešto, neke događaje. Utakmice će se igrati bez publike do kraja. To verovatno nije toliko interesantno, ali sezona će biti završena. Finansijski aspekt u Premijeršipu je izuzetno važan. Ako se sezona ne završi to će uzrokovati ozbiljne probleme - zaključio je 28-godišnjak koji od 2015. nosi dres Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading