Spremaju se dva velika potpisa u Humskoj!

Autor:

Sport

04.05.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će biti nekih velikih kupovina u Humskoj u predstojećem prelaznom roku, pošto verovatno neće biti ni velikih prodaja, zato su u Humskoj rešili da sačuvaju tim na okupu i da sa proverenim snagama krenu u novu evropsku sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Komandant odbrane Bojan Ostojić je već potpisao novi ugovor, a u Humskoj 1 žele da produže saradnju i sa Nemanjom Miletićem i Nemanjom Stevanovićem, javlja "Telegraf".

Desni bek Miletić je jedan od ljubimaca navijača i među igračima sa najdužim stažom u klubu. Njemu aktuelni ugovor ističe u leto 2021. godine, ali bi mogao već koliko danas da potpiše novi, jer ima zakazan razgovor sa čelnicima kluba na tu temu.

Novi ugovor bi trebalo da dobije i rezervni golman Nemanja Stevanović. Njemu saradnja sa crno-belima ističe ovog leta, ali obe strane su izrazile želju da ostane u Humskoj. Iako je Vladimir Stojković neprikosnovena "jedinica" Partizana, pojavi se s vremena na vreme šansa i za rezerviste da upišu poneki nastup u prvenstvu i Kupu Srbije. Tako je Stevanović ove sezone upisao tri utakmice na golu crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading