Vraća se Premijer liga: Utakmice kraće od 90 minuta?

Autor:

Sport

05.05.2020

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski šampionat Francuske (Liga 1) je prekinut, nemačka Bundes liga se vraća za deset dana, a u engleskoj Premijer ligi i dalje ne znaju šta da rade!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Premijer liga

"Dejli Mejl" piše da je glavni operativac Premijer lige, gospodin Gordon Tejlor, predložio da u slučaju nastavka sezone utakmice budu kraće od uobičajenih 90 minuta.

To je normalna stvar u mlađim kategorijama, a očigledan razlog zbog kog se ovakva promena predlaže u Premijer ligi jeste strah od povreda igrača koji će biti pod velikim pritiskom pošto nisu imali ekipne treninge skoro dva meseca.

Radili su individualno, ali to nije dovoljno, dok je pitanje i da li bi tri nedelje zajedničkog rada, koje se pominju u skoro svim ligama, bile optimalne da se vrate u odgovarajuću formu.

Za sada nema informacija o tome za koliko bi poluvreme moglo da bude skraćeno, ali će navijačima, ako ovo bude usvojeno, svakako biti čudno da posmatraju utakmice u takvom formatu, međutim verovatno bi i to prihvatili samo da se fudbal vrati.

Prethodno se govorilo o tome da bi utakmice mogle da budu odigrane na neutralnom terenu bez prisustva publike, da ne bude ispadanja, a navodno bi bilo dozvoljeno PET izmena.

Liverpul je ubedljivi lider na tabeli posle 29 kola i potrebno im je još šest bodova za titulu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading