Nemanja Milunović: Uželeo sam se fudbala!

Autor:

Sport

05.05.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović izjavio je da je jedva čekao povratak na teren posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović

Izabranici Dejana Stankovića juče su se vratili grupnom trenažnom procesu posle nešto više od mesec i po dana.

- Jedva sam čekao povratak na teren. Ne samo ja, već i svi moji saigrači. Složili smo se da je ovo bio mnogo težak period na psihičkom planu. Na fizičkom smo uspevali da održimo kondiciju, ali dosta je bilo teže u "glavama“. Ništa ne može da se poredi sa tim kad izađeš na teren, osetiš travu i istrčiš za loptom sa svojim saigračima. Ipak, trudili smo se svi da gledamo ovo sa vedrije strane, da ostanemo pozitivni i izvučemo pouke. Najvažnije je bilo da ostanemo zdravi - rekao je Nemanja Milunović.

RepublikaFoto: Starsport
U skok duelu sa Dele Alijem iz Totenhema

Prvi treninzi posle pauze za crveno-bele protekli su laganijem ritmu, a defanzivni fudbaler tvrdi da su noge već uspele da se "razmrdaju“.


- Posle ovolike pauze, ne možemo očekivati da to bude neki trening visokog intenziteta. Bilo je bitno da osetimo loptu i da noge počnu da nam rade na pravi način. Treneri znaju mnogo vežbica sa loptom koje imaju jasan cilj, pogađaju baš tamo gde treba, tako da je bilo prijatno raditi - istakao je štoper prvaka Srbije.
RepublikaFoto: Starsport

Fudbaleri Zvezde treninge su počeli u tri grupe po osam igrača, a Milunović ističe da je i ta solucija daleko bolja od one u kojoj su fudbaleri primorani da treniraju u četiri zida.


- Tek sad svi vidimo, kako mi igrači, tako i navijači, koliko volimo fudbal i koliko nam sve ovo nedostaje. Meni je baš teško palo, jer sam ceo život u sportu i nisam navikao da treniram kod kuće. Više mi se sviđa rad u grupama na terenu, nego vožnje bicikla u četiri zida i vežbe snage u dnevnoj sobi. Naravno, svi sa velikim nestrpljenjem očekujemo vesti o nastavku sezone - zaključio je iskusni defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading