LEGENDA: Bufon otišao do navijača Lacija da im čestita trijumf

Autor:

Sport

15.10.2017

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto je Bufon najveći? Ukoliko ste odgledali samo jednu njegovu utakmicu naći ćete svoj razlog, zašto vam je Italijan drag. Posle jučerašnje utakmice sa Laciom je pokaza o kakvoj gromadi je reč, i sigurno je gestom pobrao još više simpatija širom sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legenda: Đanluiđi Bufon

Lacio je posle 14 godina prvi put slavio u Torinu. Navijači i igrači crno-belih su se pokupili i otišli posle poraza u osmom kolu Serije A... svi osim jednog.

Bufon je ostao sam na terenu, otišao je do dela gde su bili smešteni navijači Lacija i čestitao im na zasluženoj pobedi. Lacijali nisu ostali dužni legendi fudbala nego su uzvratili povicima njegovog imena.

 

 

 

 

Ovim i mnogim drugim gestovima Bufon je pokazao kakav stav treba da ima svetska zvezda, što on definitivno jeste. Fudbal se promenio i menja se, a svi klinci koji vrede milione treba da "pokupe" ono neprocenjivo što Bufon ima, dostojanstvo, šarm, čestitost...čovek je oličenje fudbala, barem slika kako on treba da izgleda, i zato svi saigrači i suparnici imaju samo reči hvale o 39-godišnjem golmanu.

Kapa dole majstore!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading