(VIDEO) Britanci se bave padom u karijeri Luke Jovića: Od heroja do negativca

Autor:

Sport

08.05.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema tog fana fudbala koji nije ispratio prelazak Luke Jovića u jedan od najtrofejnijih klubova na svetu, Real Madrid. Takođe, mnogi su ispratili i pad u igri srpskog napadača. Britanci su se nedavno bavili ovim fenomenom, tačnije You Tube kanal Tifo Fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Luka Jović

Poznati medij analizirao je probleme Jovića nakon transfera u Španiju i pod naslovom: "Kako je Luka Jović za samo godinu dana prošao put od heroja do negativca", donosi zanimljiv rezime proteklih meseci.

Sukob sa selektorom Tumbakovićem, odstranjivanje iz reprezentacije posle utakmice sa Portugalijom, nesrećni početak u Realu, kao i poslednji u nizu gafova sa kršenjem samoizolacije tokom pandemije koronavirusa, bili su tema velike analize.

Video se završava konstatacijom autora da su svi problemi Luke Jovića izazvani nesmotrenošću i spletom nesrećnih okolnosti, više nego nekom direktnom lošom namerom. Kažu i da Jović ima tek 22 godine i da može da preokrene stvari u svoju korist, iako trenutno nije ni blizu onog Luke koji je bio strah i trepet u dresu Ajntrahta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading