Teške uvrede za vezistu Reala: "On nije fudbaler, on je razmaženo derište"!

Autor:

Sport

10.05.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati španski novinar Ivan Mehija napao je fudbalera Real Madrida Hamesa Rodrigeza. On nije u planovima Zinedina Zidana, a takav scenario je zaslužio lošim partijama u dresu "kraljevskog kluba2. To nije promaklo čuvenom novinaru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karim Benzema i Hames Rodrigez

- Hames je razmaženo derište. On nije želeo da bude fudbaler ili da uspe. Nažalost je mislio da je on glavni, ali u Realu je to bio Kristijano Ronaldo. Prestao je da bude fudbaler i postao figura. On nikada nije bio profesionalan jer je mislio da poseduje ekipu. Svađao se sa Rafom Benitezom, svađao se i sa Klaudijom Ranijerijem u Monaku... On nikog ne voli - rekao je Mehija za "Corrillo de Mao".

Rodrigezov odnos sa Zidanom je daleko od sjajnog.

- To je zbog njega (Hamesa), ne krivite trenere. Nije Zidan kriv, njemu je klub rekao da mora da ga ima u timu. Ali on ga je uhvatio nekoliko puta da kleveće. Ako je Karlos Keiroš izbacio Hamesa iz reprezentacije Kolumbije to je jer nije mogao da podnese da ga "pljuje"- objasnio je Mehija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading