Igraće se Premijer liga, ali...

Autor:

Sport

11.05.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhunskog sporta u Engleskoj, čak ni iza zatvorenih vrata, neće biti pre prvog juna, saopštila je vlada. Vlada Velike Britanije objavila je danas dokument na 50 stranica u kojem je detaljno opisano kako će se ublažavati mere uvedene zbog pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uskoro ponovo na terenu

Drugi korak tog plana, koji neće početi pre 1. juna, uključuje i dozvolu za kulturne i sportske dogadjaje iza zatvorenih vrata sa mogućnošću emitovanja direktnih prenosa i uz vodjenje računa o izbegavanju socijalnih kontakata velikih razmera.

U dokumentu se navodi da će otvaranje mesta koja privlače veliki broj ljudi, poput sportskih terena, biti mogući tek u kasnijoj fazi, u zavisnosti od smanjenja broja infekcija.

Klubovi Premijer lige trebalo bi da se sastanu danas kako bi razgovarali o nastavku sezone.

Premijer liga je zbog pandemije korona virusa suspendovana 13. marta, a cilj tog takmičenja je da se sezona nastavi u junu. Do kraja sezone su preostala još 92 meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading