Ibrahimović gledao dokumentarac o Džordanu, pa se oglasio u svom stilu: Sada znate kako je

Autor:

Sport

12.05.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumentarni film "Poslednji ples" koji prikazuje karijeru Majkla Džordana i legendarnu generaciju Čicago Bulsa izazvao je veliki interes sportske javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Svi oni koji poštuju Džordana su oduševljeni dokumentarcem koji je otkrio dosta stvari koje se nisu znale o verovatno najboljem košarkašu svih vremena.

Do kraja serijala ostale su još dve epizode, a mnogi sa nestrpljenjem čekaju da ih pogledaju. Ovaj film prati i Zlatan Ibrahimović koji se u svom stilu oglasio na društvenim mrežama.

Naime, Džordan je pričao u prethodnoj epizodi šta znači biti lider ekipe i zašto su mnogi za njega rekli da je tiranin i pretežak saigrač. Očito je da i Zlatan zna kako se oseća legendarni košarkaš.

 - Lepo je pogledati 'Posledni ples'. Sada vidite kako je igrati sa pobednikom. Ili ste takvi ili niste. Ako niste onda nemojte igrati - poručio je Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading