"Zarazio sam se na utakmici Lige šampiona, bio sam budala"

Autor:

Sport

13.05.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuzepe Bergomi (56) legendarni je italijanski fudbaler koji je čak 20 godina igrao za Inter i postao legenda kluba. Odigrao je 519 utakmica, sa klubom osvojio Seriju A, italijanski Kup i čak tri Kupa Uefa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bergomi u društvu slavnih

Bergomi je, kao i većina Italijana, neko vreme proveo u svom domu u karantinu, ali nije imao tu sreću da ga virus zaobiđe. Zarazio se krajem februara na utakmici Napolija i Barselone, gde je bio stručni komentator.

- Napravio sam serološki test i rezultat je bio da sam pozitivan. Početkom marta sam se razboleo, uticalo mi je na čulo mirisa, a bolela su me i pluća. Srećom, razvio sam antitela, ali doktori su mi rekli da me to neće potpuno zaštititi. Bio sam slab, nisam mogao da sedim zbog bola u leđima, stalno sam bio na nogama - kaže legendarni Italijan.

Imao je nepodnošljivu bol u leđima, a sve je prošlo nakon nekog vremena.

- Prijatelji su me ismejavali i govorili su mi da previše razmišljam kad sam govorio da me bole leđa i da sam slab. Nakon nekog vremena bol je prošla, ali sve je trajalo između 20 i 25 dana.

Još nije u potpunosti ozdravio, ali oseća se sjajno. Počeo je da trenira i trči i svi problemi su iza njega.

- Sad se osećam sjajno, počeo sam i da trčim, uskoro ću biti potpuno zdrav. Bio sam budala i potcenio sam virus pa sam 26. februara išao u Napulj da komentarišem utakmicu Napolija i Barselone. Bio sam u kontaktu sa previše ljudi, pogrešio sam - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading