Legenda Junajteda udarila po Karlosu Tevezu: Počeo je da se zeza, kasni na treninge, iako je nosio dres Mančestera!

Autor:

Sport

13.05.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil zamera Karlosu Tevezu na neprofesionalnom ponašanju u drugoj sezoni u dresu "crvenih đavola".

RepublikaFoto: Tanjug
Karlos Tevez

Karlos Tevez je od 2007. do 2009. godine igrao za Junajted, osvojio je dva trofeja u Premijer ligi i jedan u Ligi šampiona, a potom je otišao u Mančester siti.

- Ono što me je iritiralo kod Teveza jeste što je u drugoj sezoni prestao da se trudi, počeo je da kasni na treninge i da se zeza. Igrao se klubom i to nisam mogao da podnesem, pogotovo ja koji sam bio zakleti Junajtedovac koji nikada nije ni pomislio na drugi klub u životu. Razumem da su njegove okolnosti drugačije, ali mnogo ga je vodilo mišljenje drugih ljudi, onih oko njega. Kao profesionalac, osećao sam se razočaranim što se nije ponašao na pravi način - rekao je Geri Nevil i dodao:

- Za mene nije problem što je otišao da igra za Siti, nikada nije problem ako neko ode. Bekam je otišao, Ronaldo, Van Nistelroj, sve veliki igrači, ali postoji adekvatan način na koji napuštaš klub i pravi način na koji se ponašaš dok si tu - istakao je legendarni fudbaler Mančester junajteda.

Ipak, sve to nije uticalo na Nevilovo mišljenje o Karlosu Tevezu kao igraču.


- Da budemo jasni, zajedno sa Runijem i Ronaldom oduzimao nam je svima dah svojim igrama. Taj trio bio je spektakularan, bili su tako odlučni, užasni na neki način – Ronaldo je malo drugačiji, ne bi maltretirao ljude na terenu, samo je igrao fenomenalno, dok su Runi i Tevez bili neverovatno sposobni, ali i ulični borci istovremeno - zaključio je bivši engleski defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading