(VIDEO) Kakav otac, takav i sin: Kristijano Ronaldo ne mora da brine za budućnost

Autor:

Sport

14.05.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac Kristijano Ronaldo se pre nekoliko dana nakon dva meseca vratio u Torino zajedno sa porodicom.

RepublikaFoto: www.instagram.com/cristiano/
Kristijano Ronaldo

Fudbaler Juventusa je bio na sigurnom u svom domu u Portugalu i do poslednjeg trenutka se nećkao oko povratka u Torino, ali klub je bio jasan i poručili su mu da mora što pre da se vrati.

Ronaldo sada mora dve nedelje da provede u izolaciji, a onda će se priključiti svojim saigračima na treninzima. A do tada je on pronašao svog novog saigrača. Kristijano treninge odrađuje u dvorištu svog raskošnog torinskog doma, a društvo mu pravi sin Kristijano Junior (9) koji igra u mlađim kategorijama Juventusa. 

Kristijano Junior je od detinjstva imao priliku da uči od jednog od najboljih, ali i geni su učinili svoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like father like son :) Hapiness above all ❤️⚽️??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 12, 2020 at 11:46am PDT

Mali Kristijano je već pokazao da je pokupio očeve fudbalske gene, a u debiju za U-9 ekipu Juventusa postigao je čak četiri gola. Istim tempom nastavio je i u sledećim utakmicama, a pokazao je ogroman talenat zbog čega su ga poslali u stariju kategoriju U-11.

Kristijano stariji ima 35 godina i na zalasku je karijere, ali porodica Ronaldo ne mora da se brine za svoju fudbalsku budućnost. Tu je njegov najstariji sin koji već sad igra kao svoj otac, a uz to će imati najboljeg mogućeg mentora. Kristijano je za Portugal igrao na četiri Evropska prvenstva i na četiri Svetska prvenstva, a taj čudesan niz bi mogao u portugalskoj reprezentaciji da nastavi i njegov naslednik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading