Trener bundesligaša zbog PASTE ZA ZUBE propušta prvu utakmicu nastavka sezone

Autor:

Sport

15.05.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener nemačkog prvoligaša Augsburga Heiko Herlih neće se pojaviti u subotu na prvoj utakmici nastavka sezone sa svojim klubom jer je izašao iz hotela da kupi pastu za zube i tako prekršio pravila karantina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Heiko Herlih

Herlih je trebalo da debituje kao trener u subotu na utakmici protiv Wolfsburga nakon što je njemačko prvenstvo bilo prekinuto na dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa.

 - Pogrešio sam napustivši hotel - priznao je Herlih, koji je izašao da kupi pastu za zube i kremu za telo. 

 - Zbog te greške neću voditi trening u petak i neću biti zadužen za ekipu na utakmici protiv Volfsburga u subotu - dodao je Herlih, koji je 2000. godine operisao tumor na mozgu i spada u rizičnu grupu.

Bundesliga, koja u subotu prva od jačih evropskih liga nastavlja prvenstvo, se morala obavezati na poštovanje strogih zdravstvenih mera. Tako su svi timovi u obaveznom karantinu sedam dana pre početka prvenstva kako bi se smanjio rizik od zaraze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading