ZVEZDA APELOVALA NA NAVIJAČE: Dođite na vreme na stadion jer možete ostati bez mesta!

Autor:

Sport

16.10.2017

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda apelovao je na navijače da dođu nekoliko sati ranije na stadion "Rajko Mitić" uoči meča sa Arsenalom u Ligi Evropa.

 

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Zvezda očekuje pun stadion protiv Arsenala

Crvena zvezda će 19. oktobra od 21 sat na svom terenu igrati sa Arsenalom u trećem kolu Lige Evropa.

Crveno-beli su se tim povodom oglasili saopštenjem.

- Ova utakmica je proglašena za meč visokog rizika. Interesovanje je ogromno i tribine stadiona "Rajko Mitić" biće ispunjene do poslednjeg mesta.

Zbog toga apelujemo na sve navijače da na utakmicu dođu minimum sat i po vremena ranije jer, u suprotnom, klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima odnosno prilazima stadionu i ulazak će zasigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča ili da ne zateknete svoje sedište slobodno.

Svi koji dolaze sa decom moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište sa roditeljima. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA.

Apelujemo na sve navijače da sportski bodre Crvenu zvezdu, u skladu sa zakonom i propisima - navodi se u saopštenju Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading