Milošević: Izgledalo je iznenađujuće dobro

Autor:

Sport

16.05.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Partizana po prvi put posle dva meseca su izašli na stadion u Humskoj i odigrali utakmicu među sobom.

RepublikaFoto: Tanjug
Savo Milošević

"Beli" su pobedili "crne" sa 3:2, a trener Savo Milošević bio je zadovoljan viđenim posle duge pauze izazvane pandemijom koronavirusa.

 - Upravo sam razgovarao sa stručnim štabom, svako je imao individualni osećaj, jer su neki bili na tribinama da bismo imali sliku iz svih uglova. Svi smo se složili da je nekih 55-60 minuta bilo dobro, iznenađujuće dobro obzirom na situaciju i da smo van ritma već dva meseca. Dobar voljni momenat. Naravno da u poslednih 10 ili 15 minuta je ritam pao, jer su noge bile teške - rekao je strateg Partizana posle utakmice.

 - Zaista sam zadovoljan i odnosom i kvalitetom igre u većem delu. Teren je bio perfektan i videlo se da momci žele da igraju - dodao je Milošević.

Naredna nedelja, kako je istakao, biće najteža za igrače.

 - Ova je bila dosta teška, ali u sledećoj moramo da pojačamo ritam, jer posle sledi početak prvenstva i tada moramo da spuštamo. Verujem da smo napravili dobru osnovu i bazu da možemo da pojačamo ritam.

Danas je Milošević imao i ulogu sudije na terenu.

 - Rekao sam im da je zabranjeno da prigovaraju sudiji, ali jako je teško suzdržati se kada su otkucaji srca na 200. Lako je sa strane pričati, reagovati i donositi zaključke. Kada ste na terenu i počne da vam se muti u glavi, jako je teško da se iskontrolišete. Imale su obe ekipe voljni momenat i želju za pobedom, onda mogu malo da dopustim i nervoze - istakao je Milošević, a na kraju nije želeo da prokomentariše igru mladih igrača Denisa Stojkovića i Nikole Štulića, osim da ih pohvali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading