"Marka" uvredila ekipu Totenhema

Autor: I. V.

Sport

16.10.2017

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najprodavanijih i najpoznatijih sportskih listova u Španiji "Marka", danas je nepromišljenim potezom uvredio narednog protivnika Real Madrida, ekipu Totenhema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Marka je napisala da je klub iz Londona omražen zbog jevrejskih korena, što je dovelo do ljutite reakcije čelnih ljudi Totenhema.

"Mi smo veoma iznenađeni da je publikacija kao što je Marka, koja predstavlja firmu koja se ozbiljno bavi profesionalnim novinarstvom, objavila takav članak koji je netačan i pre svega, neukusan", stoji u saopštenju Totenhema.


U Totenhemu su osetljivi na ovakvo pitanje, a možemo se setiti reakcija posle utakmice u Beogradu 2014. godine. Tada je ekipa Totenhema gostovala Partizanu, a navijači crno-belih istakli su transparent kojim su aludirali na jevrejske korene Londonaca. Partizan je novčano kažnjen od strane UEFA zbog tog "incidenta".
RepublikaFoto: youtube.com/TrampleOnSnakes6
Transparent navijača Partizana na utakmici protiv Totenhema 2014. godine


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading