Menš razbio srpski Ajntraht!

Autor:

Sport

16.05.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobedili su Ajntraht u Frankfurtu rezultatom 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Menhengladbaha

Menhengladbah je izgledao dobro u nastavku sezone, to jest u 26 kolu Bundeslige, ali je ono što je bilo najupečatljivije bila očajna igra Ajntrahta.

Srpski reprezentativac Filip Kostić nije nužno odigrao loše, ali je bio neprimetan i nije izgledao kao jedan od najboljih igrača svoje ekipe.

Mijat Gaćinović je dobio priliku u samoj završnici i nije imao dovoljno vremena da ostavi zapaženiji utisak.

Golman domaćina Kevin Trap primio je tri gola, ali je imao potpuno pristojan učinak i spasao je svoje "zaspale" defanzivce mnogo goreg učinka.

Prvi gol pred praznim tribinama stadiona u Frankfurtu viđen je već u 40. sekundi, kada je potpuno podbacila odbrana domaćina, a Aleksander Plea je doneo prednost gostima.

Već u sedmom minutu viđen je drugi gol, posle još jedne očajne reakcije zadnje linije domaćina.

Bensebainija su gledali kako razmatra opcije unutar protivničkog šesnaesterca, a lopta je pored dvojice defanzivaca došla do Tirama koji je bio sam ispred gola na svega par metara.

Ritam je sredinom prvog poluvremena opao i nije bilo previše preciznih paseva u završnim delovima napada, ali je Gladbah nastavio da bude boji rival.

Ajntraht je uspeo da pripreti u 41. minutu preko Turea, a pet minuta kasnije Trap je dobro reagovao i spasao svoj gol posle udarca Plee, pa se na poluvreme otišlo sa 0:2.

Domaćin je na trenutke dobro igrao u drugom poluvremenu, Kamada je imao sjajan solo-prodor koji nije rezultovao golom u 47. minutu, ali je sve to bilo kratkog daha.

Trener Ajntrahta Adi Hiter je pokušao uvođenjem drugog špica, Andrea Silve, ali to nije doprinelo većim brojem prilika.

Strelac prvog gola Plea izuzetno je šutirao u 68. minutu i sa solidne udaljenosti matirao Trapa, ali je Nemca spasla stativa.

Eintracht Frankfurt - Borussia M'gladbach Резултати Уживо

U 71. minutu odbrana finaliste Lige Evrope je ponovo zaspala i Ndika je oboren u kaznenom, a sudija je imao lak zadatak, te je pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Bensebaini i povisio prednost gostiju na 3:0.

Tek u 78. minutu Hiter je uveo Gaćinovića, a nedugo zatim Ajntraht je postigao gol. Strelac je bio Andre Silva, koji je rutinski matirao golmana gostiju.

U 85. minutu vezista Gladbaha Hofman je propustio ogromnu šansu, kada je šutirao direktno u defanzivca Hinteregera, koji je bio sam ispred Hofmana i još dvojice igrača Gladbaha.

Ta propuštena šansa nije koštala goste koji su na kraju zabeležili rutinsku i zasluženu pobedu.

U narednom, 27. kolu Bundeslige Ajntraht 23. maja gostuje Bajernu, a Menhengladbah dočekuje Leverkuzen.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading