Holand jeste želja, ali je Jović prioritet!

Autor:

Sport

19.05.2020

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid još uvek neće krenuti po napadača Borusije iz Dortmunda Erlinga Holanda jer veruje da će se srpski napadač Luka Jović konačno isplatiti, i žele da mu daju još jednu šansu.

Luka Jović

Mnogi odavno pišu da će Erling Holand završiti u Realu. Bilo je priča da je cilj da ga Madriđani dovode 2021. godine, da Dortmund sigurno neće moći da ga zadrži posle 2022, ali su uglavnom sve priče izgleda daleko od tačnih.

Novinari iz Španije koji su bliski Realu pišu da klub veruje u Luku Jovića. Srpski napadač je plaćen 60 miliona evra i doveden je iz Ajntrahta kao jedno od najvećih pojačanja minulog leta. Bivši igrač Crvene zvezde se međutim nije u najboljem svetlu pokazao u dresu "los blankosa" jer je dao samo dva gola na 24 utakmice u svim takmičenjima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Već mesecima se priča o Jovićevom odlasku, zainteresovani su navodno Napoli, Milan i Arsenal, ali je sada moguće da će Luka ipak biti u Madridu. Da stvar bude gora po srpskog napadača, posle silnih problema sa napuštanjem karantina povredio se brzo po povratku u Španiju maltene pre početka ozbiljnog treniranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading