(VIDEO) Humanost na delu: Zvezda u dobrotvornoj misiji u Kragujevcu!

Autor:

Sport

19.05.2020

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Crvene zvezde posetila je Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu "Ana Antonijević" iz Kragujevca i tom prilikom donirala poklone u vidu materijalnih stvari i osnovnih namirnica.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Poseta predstavnika FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je sa društveno-odgovornim radom. Posle akcije "Od Zvezde s ljubavlju" klub sa "Marakane" nastavio je da pruža pomoć organizacijama kojima je ona najpotrebnija. 

Društvo "Ana Antonijević" čiji je osnivač Božidarka Antonijević ugostila je delegaciju Zvezde koja je donirala pakete sa namirnicama, kako bi u situaciji koja je zadesila ceo svet ova organizacija nastavila normalno da funkcioniše. Za uzvrat predstavnici Crvene zvezde dobili su mnogo pozitivne energije i knjigu sa opisom života ovih ljudi.

Koliko je donacija značajna, pored pažnje koja je usmerena na samu organizaciju istakla je Božidarka Antonijević:

- Izuzetna nam je čast što se institucija kao što je Crvena zvezda odlučila baš za našu organizaciju, pored velikog broja istih kojima je pomoć neophodna. Velikan kao što je Crvena zvezda iz dana u dan ističe značaj društveno odgovornog rada u našoj zemlji. Sigurna sam da je ovo samo prva u nizu akcija koje ćemo organizovati u budućnosti.

Članovi organizacije nisu krili zadovoljstvo zbog činjenice da pomoć stiže upravo od Crvene zvezde. Za kraj posete sačuvali su želje da se u bliskoj budućnosti posete stadion "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading